semester

Två långa jobbdagar, har inte hunnit rida alls, så hästarna har fått en planerad vila. Imorgon åker jag iväg i 2,5 veckor på semester vilket ska bli så skönt. När jag kommer hem sen så har jag ett gäng hästar som ska igång, då kommer jag nog vara väldigt ridsugen...minns inte sist jag var utan ridningen så länge. 
 
Man känner sig lite omotiverad så här i slutet av året, inga tävlingar kvar, inga mål att jobba mot. Hästarna vilar eller går på halvfart... Men så snart det nya året kommer och man har tävlingar och mål att kämpa emot så kommer motivationen tillbaka. November är verkligen den tråkigaste månaden på året, december inte mycket roligare förutom jul och nyår. 
 
Detta året har verkligen var lärorikt för mig och jag har uppnåt iprincip alla mina mål jag satt. Att hela tiden utvecklas och ta mig framåt är oehört viktigt för mig. Hittills de senaste åren har jag aldrig riktigt känt att jag står still en längre period. Nästa år har jag nya mål och större, även fast det ofta finns en osäkerhet i mig så gör jag mig själv väldigt sällan besviken. Jag klarar av mer än vad jag tror och känner mig så mycket mer säker inne på banan.
Ett av årets roligaste minne, vinst i 140. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0