Inridning

Premiär uppe på ryggen idag, på hjärtat, känner redan att det är en stjärna🤩!!! Målet är att kunna rida henne i alla gångarter innan jag åker utomlands i december.
(null)


5års-final

Fin runda i finalen med Standos som avslutar sin 5års-säsong på topp!

4a i finalen!!!!

Tantbrun var fantastisk idag, felfri i grunden 140 och vidare till omhoppning. 6 av 10 starter var felfria i grunden så det blev att rida fort i omhoppningen. Vi är inte så snabba men vi har fått rida ett par omhoppningar nu iår och idag satte vi vår bästa, felfria, snabba och slutade som nr 4!!! Hade kunnat ta bort ett språng till sista hindret men det kom jag på efteråt.... 
 
Jag är jättenöjd med veckan, så roligt att få tävla på ''hemmaplan'' på denna fina tävling. Hästarna har gått så fint och vi har gjort bra rundor! :) 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Omhoppningen:

felfritt idag!!

Precis kommit hem och lagt mig i soffan. En lång intensiv dag, upp tidigt imorse för att vara på Elmia med Tantbrun klockan 8. Hon gick kvalet i 135 till finalen imorgon. Vi var felfria och slutade 8a (10 går till final) så vi ska rida final imorgon i 140. Så kul!!! Jag red ganska lugnt idag, vill ha kvar höjden i sprången imorgon. Hon var precis så jag ville ha henne, spänstig och känslig.
 
Sen hem och byta häst, knoppa och fixa Standos inför hans final. Han går in och gör sin bästa runda någonsin. Han var helt fantastisk. Allt vi tragglat med de senaste bara satt, vet inte vad som hände. Han hoppade ännu en felfri runda plättlätt. Så fin! Eftersom vi hade ett nerslag i första kvalet så fick vi inte rida omhoppning men slutade på delad 11-plats tror jag. Var lite oklart hur reglerna var.
 
Sen hem och lämna honom, duscha, byta om och tillbaka för att kolla lite. Nu är jag helt slut... Imorgon är det sista dagen på Elmia och hittills har det varit en riktigt rolig vecka!
 

hjärtat med sadel och träns :)

Ledig dag från tävlande för mig idag. Igår var det en väldigt rolig kväll på Elmia, även fast jag var rätt så besviken över det som hände med Dino så får jag inte glömma bort Standos. Vi gjorde en bra runda och han hoppade superfint på alla hinder. Så kul när det är på hemmaplan med och det är många där man känner. :)
 
Eftersom Dino inte gick till final är det färdigtävlat för hans del för iår. Han kommer trappas ner, fram till vi ska vetchecka hästarna och sen blir det vila. Det behöver han efter ett långt år. Ska bli ett spännande nästa år med honom som 6åring!
 
Nu när det blir lugnare med tävlingar och hästar har jag påbörjat Hjärtats inridning. Idag fick hon sadel och träns på sig för första gången och det var inga problem. :)
 
 

RSS 2.0