tacksam

Detta året har bara swishat förbi, imorgon är det redan juni. Året har gått i ett, inte riktigt funnits tid till att stanna upp utan det har bara varit ett kämpande efter att nå målen. Om jag ser tillbaka ett år så har allt förändrats så mycket, allting har verkligen gått i rätt riktning. Det känns mycket längre än ett år sedan...
 
Mina hästar har utvecklats över förväntan i år, allting jag tagit mig ann som inte känts självklart har vi klarat av. Falsterbo med Dino var inte en spikrak väg även om det kanske ser ut så utåtsätt. Gustis utveckling har gått fortare än jag trott, Chelsea och jag har aldrig placerat oss så bra i så många starter tidigare. Tantbrun känns stark och jämn i sina starter.
Jag som ryttare kan bli väldigt osäker på mig själv och vad jag tar mig ann, men detta året har jag gång på gång bevisat för mig själv att jag kan tillsammans med mina hästar. Jag blir hela tiden mer säker på min sak, att jag faktiskt kan. Misslyckas kommer jag göra många gånger till på vägen men då ser jag bara det som en lärdom.
 
Har sagt det så många gånger, men mitt stora mål är att hela tiden utvecklas. Man får stämma av varje halvår och se fall det gått framåt, annars gör man något fel. Det vill jag inte ska hända, jag vill hela tiden utveckla mig själv och hästarna. Man måste ha tålamod, det kommer ta tid, men det finns alltid mycket att lära på vägen.
 
Just nu känner jag mig så tacksam över hur fantastiskt fina hästar jag har.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0