svar på era frågor

Kanske har missat detta, men undrar vad är det för supersöt vovve 🐕?! Ras, ålder och ja, vad du nu kan berätta! Även om det kanske inte just hör till ämnet häst 😊 Så charmig ser den ut iaf! 
 
Svar: Det är min systers hund som jag passar en hel del. Hon är en staffe, typ 9år kanske. Jätte social och sällskaplig. :)
Hon håller mig sällskap nu när jag är sjuk. :)
 
Vad är planen med Chelsea? Säljas?
 
Svar: Ja Chelsea är till salu. Ett beslut som växt fram under en lång tid, tråkigt att förlora en sån fantastiskt häst men samtidigt vill jag utveckla mig själv och företaget. Att sälja en gör att man kan köpa en ny, eller ta in något nytt. 
 
Bra böcker om ridsporten, kanske främst hoppning. Du skrev i ett inlägg att du brukar läsa en del :)
 
Svar: Peders bok tycker jag är inspirerande, roligt att läsa om hans resa. Läste faktiskt om den nu när jag är sjuk.
Pether Marknes bok ''Hästens grundarbete'', den är mer fakta i om ridning. 
''Träna hästen för framgång och hållbarhet'', jättebra med massor av inspiration till träningen av hästen. Mycket fakta från toppryttare och toppveterinärer.
 
Det är bra att läsa böcker tycker jag, dels för inspirationen men oxå faktan man får. Den kan man använda sig av när man rider och tränar för tränare sen. 
 
Då undrar jag hur du ser på framtiden inom hästsporten? Är tanken och målet att syssla med hästar och tävling på heltid? Skippa dagjobbet liksom 😏 Med dina tävlingsresultat borde det verkligen inte vara ouppnåeligt om det är det du vill? Hur många hästar har du plats för i ditt stall?
 
Svar: Ja målet är att kunna syssla med hästar på heltid, leva på mitt företag. Detta är något som växt fram under en lång tid, men nu känner jag att det är de jag vill. Sen har jag mål för mig själv som ryttare oxå, jag vill fortsätta utvecklas och bli så bra som möjligt. 

Vi har 4 boxar i stallet, men använder bara 3 av dom just nu. Alla mina egna hästar går på lösdrift och så har jag bara hästar som jag har i träning på box (om inget annat sägs). Just nu har vi 10 hästar hemma och det är väl max, vill kunna ha hyfsat stora hagar till alla hästar. Ska nog bygga ett par uteboxar i sommar då jag vill kunna ta in mina innan tävling exempelvis och det kan jag inte nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0