tävla internationellt - bra rutin och erfarenhet

Tillbaks till vardagen nu efter några dagar fyllda med bara hästar och bra ridning. Att vara på en så bra tävling med många av de bästa ryttarna i världen är så lärorikt. Se bra ridning, rida internationella banor, tävla mot duktiga ryttare! Man lär sig mer än vad man tror.
 
Skillnaden mellan nationella banor och internationella är främst maxtiden som är mycket kortare satt. Nu hade inte jag några tidsfel men det var något man fick tänka. Sen byggdes det mycket bågar/S-bågar, det har jag egentligen ganska svårt för men av någon anledning så hade jag inte det nu. Banorna var väldigt rytmiska. Det fanns lite mer valmöjligheter på distanserna, en bana jag red startade med 6 språng lite fram och sen direkt efter kom en distans med 7 lite tillbaka. Men annars ganska mycket normala distanser. Banorna passade mina hästar bra då dom är storgalopperade och har inga problem med att räcka fram, men inte heller att sätta tillbaka.
 
I och med att jag aldrig startat 2* internationellt (och inte heller på 140-nivå) visste jag inte vad som väntade och jag var lite nervös. Sen hade jag prestationsångest på främst Tantbrun och därför red jag väldigt dåligt på henne de två första starterna men sen kom jag över det till sista starten. Vill ju såklart prestera bra när jag väl är iväg på en större tävling för att bevisa lite att jag kan, men sen får man oxå se det som att man åker dit för att lära sig. Nästa internationella tävling jag startar vet jag lite mer vad som väntar.
 
Så glad över mina fina hästar som verkligen hoppat riktigt bra. Vinterpausen och vinterträningen har gett bra resultat. Båda två känns mycket starkare och gör 135-140 klasser på ett enkelt sätt. En 145 debut för Tantbrun i år och en 140-debut för Gusti känns inte som ett allt för stort mål.
Hemma hos Dino igen, han fick gå på en tur i mörkret nu ikväll. Klippmaskinen får åka fram innan söndag då det är tävling! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0