omhoppningar

Sista dagen i Herning red jag som sagt en A:1a, grund först och är du felfri går du till en omhoppning som går efter alla har hoppat. Jag har inte ridit alls många sånna hoppningar och det märks. När jag startade hade jag inte henne igång och allt blev bara bromsigt genom svängarna. Men en klass mer i bagaget och nästa gång så kommer det gå bättre. Det är inte som att rida en A:0a eller A:0/A:0....Först rider man en ganska lång grund, sen vänta en viss tid (beroende på hur många starter det är efter en) och sen hoppa fram ett par språng igen. In på banan och hoppa ett par hinder fast så snabbt som möjligt. För att träna mer på detta kan jag ha lite baktanke med val av klasser om det finns sånna bedömningar...
 
Men sen måste jag såklart oxå bli snabbare. Det är något jag tränar på hela tiden men efter sista omhoppningen fick jag återigen en påminnelse om att jag måste bli bättre på detta.
 
Såg denna video när den lades ut, men var tvungen att se den igen för att få tips och inspiration till att träna på att bli snabbare. Finns flera delar ute men i just denna pratar han om omhoppningar. Superbra.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0