ATG-Riders League

Två dagars tävlande i Borås, nu är man trött. Fick hjälp av Moa att rida de andra nu i eftermiddag/kväll, imorgon ska vi vidare till Gislaved istället för en liten lokal tävling. Jättefina tävlingar i Borås, de hade en VIP-läktare med massa gott tilltugg, kaffe, frallor. Fina rosetter, bra banor. Igår var det ganska så ''lätt'', idag var det mycket mer maxat. Mycket fel i båda mina klasser, blev som sagt placerad på 4-fel i omhoppningen på Gusti. Men nu lämnar vi inomhus och går till utomhus-säsongen. Både Gusti och Tantbrun är så storgalopperade så de passar mycket bättre ute, ser fram emot utomshussäsongen med dom!!
 
ATG-Riders League är ju nytt för i år då man kan spela på hoppsporten. Såg några som kommenterade på facebook typ ''nej inte mer spel på hästar''. Jag tycker det är jättebra för hoppsporten att man kan spela, vi behöver mer prispengar och det kan även intressera mer hästägare. Efter att ha ridit denna klass igår och idag kan jag säga att det inte går ut över hästarna. På förmiddagen var det en liten träff där de förklarade tanken bakom det hela och vi ryttare fick komma med nya idéer. Där togs bland annat upp hur vi kan förbättra upplägget för att inte låta det gå ut över hästarna. Exempelvis var man ju tvungen att starta finalen idag om man kvalat på en häst, annars skulle man få gult kort. Därför avstod jag på Gusti. Det är så pass nytt och man måste ju testa ett system, men de var väldigt öppna till att ändra systemet för att få det så bra som möjligt. Roligt! Hoppas det fortsätter i höst. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker du gjort riktigt fina tävlingar nu, både Danmark och nu Borås. Har tänkt det hela tiden och gör så fortfarande : vad månde bliva?! 🙄🤗😊 Så jäkla roligt att följa din blogg och dina resultat! 👍

2019-03-23 @ 21:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0