GCT STOCKHOLM

Peder 1a och Malin 2a. Så häftigt att vara på plats igår.🇸🇪🇸🇪🇸🇪
(null)


Göteborg igår, Stockholm idag

Igår var vi på Åby Travbana i Göteborg och hoppade med Dino och Chelsea. Dino gick 110 och 120, felfri i första och två ner i andra. Jag red inte alls bra i andra, blev för passiv och aktiverade inte honom. Vi behöver tävla en gång till innan Falsterbo!!

Chelsea var superfin men rev tvåan.. På onsdag åker vi dit igen fast med Chelsea, Gusti och Tantbrun. Då stallar vi upp och rider hela helgen. Kul🤩😃

Påväg till Stockholm och GCT nu, ska kolla över dagen. Riktigt kul!
(null)
Har massa bilder då jag åkte med kusse och hon fotade en massa!😅

Tävling imorgon!

(null)


❤️❤️

Vilodag för hästarna idag!
(null)


debut i svår-hoppning

Hemma från sista tävlingsdagen i Falbygdens. Inte bästa resultaten idag men är ändå nöjd!
 
Gusti gick först 140, lång WR-bana, 12 hinder, 15 språng. Han hoppar bara bättre och bättre, helt fantastisk hoppning. Men in i 3-kombinationen kommer jag lite slavrigt, både korsgalopp och lite nära så vi får ner alla tre bommar där. Annars felfritt och super över resten. Det var inte lätt bana, maxat och tuffa distanser.

Tantbrun gick samma bana fast 145 bed. A. Vi fick tre ner oxå, men kan inte vara annat än nöjd. Ingen av oss har gjort detta förut och 145 är ändå svår-hoppning. Tuff bana att debutera på. 
 
Då var debuten gjord i 145 och det kändes inte alls högt. Nu är nästa mål att debutera 150.... Jag är så glad över mina två hästar som har scoop i dessa klasser och jag tror Gusti kommer gå snäppet längre. Han ger en sån otrolig lätt känsla. Delar hans runda från idag trots krash, pang, bom i kombinationen. xD
 

Dag 2 i falköping

Påväg hem från Falköping nu, hästarna har hoppa superfint i 135.🤩 Tantbrun var först ut, felfri och slutade 8a. Fick ett språng för mycket mellan 1an och 2an så tappade säkert lite tid där. Försökte gasa på lite men men, hon gjorde det lätt och känns väldigt redo för 145 imorgon!

Gusti hoppade superfint men tyckte muren var lite läskig och stannade på den. Alltid en balansgång med hur mycket ben jag kan ha på honom. Han hoppar bäst när jag inte pushar på han, men mot den borde jag (såhär i efterhand) varit mer bestämd. Jaja, han hoppade den sen och felfri på allt annat. Aldrig hoppat så här bra tror jag!🤩 Rider nog 140 på honom imorgon.
(null)


Fredag😎💦

Uppgraderat vattengraven. Gusti och Tantbrun fick skutta över den idag, dom tyckte den var lite läskig! Jag vet att de kommer vara vatten på Åby om två veckor, dock kanske bara är valfritt men vill vara förberedd!😃 Båda känns superfina inför imorgon då vi åker till Falbygdens och hoppar 135.🐴🐴
(null)


Tävlingsdebut

Jobbade sent igår till 22 och sen upp vid 6 imorse för att åka till Falköping med 4åriga Pelle. Han tävlingsdebuterade idag i 80,90 och var jätteduktig. I 80cm tappade han sin ryttare efter hinder nr 6🤣 Men i 90cm hoppade han runt fint med ett ner på sista. Nu har han åkt vidare på bete och kommer igen efter Falsterbo då vi ska fortsätta träningen! 
Jätteroligt att jag fått denna möjlighet att rida en så fin och välstammad häst, tacksam!😃 Nu ska jag ut och rida ett par hästar till!
(null)
härlig dag!

Varit ute och ridit hela dagen, sen ikväll grillade vi för första gången iår. Kan det inte vara sommar året runt???? 
 
Hästarna har gått lite blandat idag. Gusti och Tantbrun fick hoppa övningen med fyra oxrar idag igen. Tantbrun kändes fin, fick henne väldigt kvick i galoppen innan och hon hoppade väldigt bra igenom. Gusti gjorde den bra men var lite springig igenom. Fick en film på honom! Har 6,5m imellan.
 
Sen har jag trimmat Pelle och Standos, Chelsea gick på tur med Dino och Radisto trimmades. Imorgon kommer hovslagaren och skor ett gäng hästar. Chelsea ska få hoppa oxer-serien innan jag bygger om. Hon fick mask för ett par veckor sedan vilket gjorde att hon föll ur i kroppen och blev ful i pälsen. Så hon har fått en kur antibiotika för magen och kan inte starta i helgen pga karenstid. Så får träna på hemma istället fram till v. 25 då vi åker till Åby. :)
 

tips på rid-tshirts

Förra sommaren fick jag tips av någon av er på rid-tshirts då jag var ute efter ett par. De var då från Bonprix och jag beställde ett par. Nu behöver jag köpa fler, har ni tips på några bra ridtröjor/t-shirts/linnen man kan ha i sommar att rida i? Behöver inte vara från en ridsportsbutik och helst inte för dyra. Ska bara ha dom hemma att rida i.
 
Här är en av dom jag beställde från Bonprix förra året.

BE-kort :)

Blev några dagars blogguppehåll. Inte hänt så mycket i helgen då jag jobbade båda dagarna och sen red ett par hästar per dag. Imorse hade jag min uppkörning för BE vilket jag klarade så nu har jag äntligen avklarat båda korten (C och BE). Usch det är inte kul med uppkörningar....man oroar sig i onödan före och tänker bara på vad som kan gå fel... Men nu kan jag släppa de!
 
Har varit iväg och tränat i eftermiddag med 4åriga Pelle vilket gick bra, sen fick jag även trimhjälp på Dino. Förra året upplevde jag han rätt lätt på backen, han gick på tjockt tränsbett.. Efter vilan när han växt och lagt på sig muskler blev han lite starkare att rida. Men hästarna ändrar väl sig, han känns fin och hoppar bra så det är väl bara att köra vidare. Så fin ut idag iallafall. :)
 
Nu är jag så trött efter denna dag så dags att sova....:)

RSS 2.0