tack!! :)

Tycker din blogg är så himla trevlig att läsa, har aldrig känt att den skulle vara enformig. Inte en enda gång! Sen kan jag tycka att du borde varit mycket mer, vad ska jag säga..?! Framlyft, kanske - som bloggare? Du är ju en väldigt duktig ung ryttare som når fina placeringar titt som tätt, och du skriver bra. Så är det nåt jag undrar över är det varför du inte är mer "känd" som bloggare! Du borde kunnat få en hel del fina kontrakt med spons osv, anser jag. <3
 
Svar: Tack för denna fina kommentar!! :) Jag har skrivit här i snart 10 år nu, länge!! För ett par år sedan så blev jag länkad av en stor bloggare och då fick jag väldigt många läsare. Dock tappade jag nästan alla då jag under en sommar inte skrev någonting. Jag har aldrig ''marknadsfört'' min blogg, knappt pratat om den då jag hela tiden tyckt det känts lite hmmm ''skämmigt'' om folk jag känner ska läsa det jag skriver. Dock vet jag att många jag känner har hittat hit ändå.
 
Så en av anledningen till att jag inte har så många läsare är nog för att jag inte länkat den och då är det inte så lätt att hitta hit. Det hade varit en fördel för mig om bloggen varit större såklart, lättare att få sponsring eller nå ut till fler hästmänniskor som kanske vill lämna sin häst här. Men jag som person är lite tillbakadragen och tar inte så mycket plats, har jag alltid varit. Så det är väl därför jag aldrig varit framåt och försökt få bloggen stor. Den största anledningen till att jag fortfarande skriver här är för att jag har så mycket tankar hela tiden och behöver verkligen skriva ner dom, sen är det roligt att det faktiskt är ett gäng som läser. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var jag som skrev kommentaren, och jag tyckte det var SÅ himla roligt att läsa detta inlägg med svar! Jag har faktiskt "anat" eller "misstänkt" att du som person är kanske lite tillbakadragen, som du själv nu skrev, och jag kan absolut förstå detta! Att inte ta så mycket plats, det är verkligen ingen dålig egenskap. De som TAR plats, är många gånger inte särskilt roliga (får jag skriva så?!). Men jag säger återigen, med din talang, din ridning, de hästar du har OCH dessutom så kan du ju faktiskt skriva, så tycker jag personligen det är lite synd ändå att du inte SYNS mer i bloggvärlden, just bl.a pga att jag tycker du förtjänat mer spons osv. Men du, du kanske kan jobba på det där lite, och skulle du vilja synas mer så kanske du skulle fundera på en annan portal för din blogg. Där du marknadsförs lite mer menar jag. Själv har jag ingen aning om vilken, men jag vet ju att sådana finns. Allt The best!!!! <3

Svar: Tack för dom väldigt fina orden!!
isabella fransson

2019-02-22 @ 12:09:45
Postat av: Anonym

PS:känn aldrig att det är skämmigt, det du skriver. Du skriver ju både bra, men också om seriösa saker, och den här bloggen är verkligen INTE skämmig. Det finns ju exempel på storbloggare som skriver illa och dessutom har långt sämre resultat på tävlingar, än vad du gör/har. Och de verkar inte skämmas, så du ska enbart vara stolt! Över dig själv, och dina hästar, och era resultat!

2019-02-22 @ 12:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0