mer speglar

Såå härligt väder ännu en dag, har varit ute precis hela dagen. Ridit 6 hästar och klippt en. Blir så enformiga inlägg när jag bara skriver om vad jag gjort... Så till något annat, en sak jag tänkt på är att jag har väldigt svårt att känna när hästen rak in under mig. Jag kan känna om den skjuter ut bogen och korrigerar då tillbaka den men det blir lätt att det blir för mycket och då är hästen ändå inte rak. Jag har en spegel på stallet som man kan kolla lite i när jag vänder upp på medellinjen men det blir inte många steg/språng man hinner kolla då. Så jag hade velat köpa två till och sätta dom så man kan kolla när man rider långsidan ner på båda sidor. Vet dock inte hur man ska kunna sätta upp dom på ett snyggt sätt?!?! Hmmm...får fundera lite. 
 
 
Fixat FEI-pass till Gusti som man måste ha om man tävlar internationellt. Så nu är det klart. Hoppas jag kan träna senare i veckan, sen funderar jag på att åka iväg till ridhus och hoppa nästa vecka. Behöver både mer språng i kroppen och Gusti behöver lite miljöträning. Det är min plan inför Hering. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker din blogg är så himla trevlig att läsa, har aldrig känt att den skulle vara enformig. Inte en enda gång! Sen kan jag tycka att du borde varit mycket mer, vad ska jag säga..?! Framlyft, kanske - som bloggare? Du är ju en väldigt duktig ung ryttare som når fina placeringar titt som tätt, och du skriver bra. Så är det nåt jag undrar över är det varför du inte är mer "känd" som bloggare! Du borde kunnat få en hel del fina kontrakt med spons osv, anser jag. <3

2019-02-21 @ 16:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0