hoppningen

Ett par filmklipp från idag. Började att hoppa fram på oxer-övningen. Oxer på böjt spår med en bom före och en efter ca 3m. Sen avslutade jag med en bana. Hoppade lite högre idag, ca 120-130. Mest för att få höjd i sprången inför nästa vecka då jag inte hunnit tävla mer än två tävlingar iår.
 
Gusti var väldigt fin, börjar äntligen släppa i markarbetet nu. Han har haft en ganska ''spänd'' period och då har jag haft svårt att jobba han bra. Men nu börjar det släppa samt att jag hittat bättre markarbete. Han är mer ihop och bärig, men långt kvar. Han hoppade fint, jag borde dock tänka mer på att komma intill hindren när jag tränar. Gusti hoppar ett rundare språng när han får göra det (syns stor skillnad på röda oxern, först kom jag lite stort och sen mer intill).
 
Tantbrun var fin på marken. Igår trimmade jag ordentligt men hon kändes lite seg och tråkig. Det gav resultat idag. Mycket mer reglerbar i galoppen. Hoppade fint, jag sabbade till det lite på oxern i början då jag kom dåligt in på första bommen. Men banhoppningen kändes bra!
 
Filmen blev visst lite hackig....
 
Nu ska de bara få ta det lugnt inför nästa vecka, ridas ut och joggas lite lätt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul med filmer hur du tränar

2019-03-01 @ 13:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0