tisdag

Igår red jag Chelsea en stund på banan, hon känns i fin form nu. Hon hamnade lite ''emellan'' på tävlingarna i helgen, de ena gänget gick större och de andra lägre, så hon fick stanna hemma. Sen gick Pelle en stund på banan och han var oxå duktig. Bara 4år men väldigt lugn och obrydd. Ser fram emot att jobba vidare med honom. 
 
Nästa tävling blir i Värnamo v. 18. Jag kommer tävla alla som ska till Drammen v. 19, de går bara en dag för att spara på dom till veckan efter. Planen är att Gusti ska debutera 140 då. Han känns redo nu och vi ihop. Bra med en häst till i 140 så jag får dubbel rutin. Om man ser tillbaka ett år på honom så har det hänt såååå mycket. Kommer ihåg att jag hoppade han i Värnamo på samma tävling och då sprang han förbi ett hinder två gånger i 110. Haha. Kommer oxå ha med mig Dino och han går 110 och eventuellt debuterar 120. Spännande. :)
 
Dino i 110 igår, han hoppar väldigt fint men är lite strulig på marken just nu. Förhoppningsvis bara en period men hoppas på att komma ur den snart....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0