solig dag

Härlig dag ute i stallet, hade sällskap av Hanna så vi red ihop samt att hon hjälpte mig lite. Har varit en period nu där hästarna känts lite sådär, vet inte om det beror på mig eller hästarna eller både och. Men jag vet att jag från mig själv haft ganska mycket press på mig inför Scandinavium, att komma till start och göra bra ifrån oss. Jag tror sånt kan påverka, man rider inte lika bra pga en ''inre stress''. Iallafall så känns hästarna bättre nu igen. :)
 
Gusti har jag nog ökat kraven en hel del på, vill att han hela tiden ska kunna lägga mer vikt på bakbenen och det är en lång väg kvar...därför känner jag mig inte alltid nöjd efter ett pass. Han känns väldigt stor och lite överallt, speciellt i galoppen. Traven börjar gå mycket bättre, där kan han trampa under sig bra utan att åla sig fram. I galoppen går det stundtals bra men sen tappar han ''ramen'' igen och flänger runt. Idag kändes han okej! Vet att vi tar oss framåt hela tiden för annars hade han aldrig hoppat så bra som nu.
 
Hoppade studs, bockarna samt två hinder snett igenom (med bom före) idag med Standos och Radisto. Båda fina! Ska bygga om till en bana nästa vecka som jag tänkte hoppa innan Aneby med alla hästarna.
 
Nu ska jag in till stan och äta en väldigt sen lunch med en vän och prata ikapp. Imorgon ska pappa och jag iväg och galoppträna två av hästarna. Kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0