en vecka som innehöll allt

Vilken vecka jag haft, först Scandinavium och nu i helgen har jag firat min födelsedag med flera vänner och familj. Igår var jag och några vänner ute och åt, sen gick vi vidare ut. Hade väldigt roligt. Idag kalas med min familj samtidigt som vi såg finalen av världscuphoppningen. Så kul med svenskt på pallen!! 
 
Mitt tävlingsår har verkligen börjat bättre än vad jag trott. Borås, Herning och nu detta. Tänker på vilken lång väg det har varit hit, att ens ta mig till Scandinavium. Först kval till Breeders där endast tre gick vidare. Väl på Breeders var det nog runt 60 startande och bara 12 av dom gick vidare till Göteborg, och väl där slutar vi tvåa. Det var min debut på Breeders och även i Scandinavium såklart. Jag är otroligt tacksam över min fina häst som gör allt för mig.
 
Man måste verkligen glädjas över framgångar i vår sport för oftast är det motgångar. Nu är jag mer än taggad på utomhussäsongen som börjar nästa helg. Det blir tävling i Aneby med ett gäng hästar, kul!! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, jag måste bara får fråga en sak. Jag är 172cm lång, tycker du jag är för lång för att rida en D-ponny/147cm hör? /Tacksam för svar, kram

2019-04-07 @ 22:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0