dagens klass

Hemma igen, var som sagt tvungen att lämna senast klockan 12 idag. Skönt för Dino att komma hem till sina kompisar och hage. Jag är så tacksam över Dino, han är ju helt otrolig. Jag trodde vi skulle hamna någonstans längst ner i resultatlistan då vi blev 9a på breeders av alla 12 som gick vidare. Men många hästar blev spända som kom in på arenan och fick därför för dagen sämre poäng. Men Dino var inte alls spänd utan riktigt fin!
 
För er som inte vet hur klassen gick till. Först red alla en runda på 10 hinder och sen fick vi poäng för hästens ridbarhet och kapacitet. Henrik Ankarcrona och Henrik Von Eckerman var domare. Dino och jag fick 7,5 och 7,5, totalt 15 poäng. De tre bästa fick sen hoppa om på en förkortad bana där hindren höjdes lite och sen skulle de bestämma vilka som blev 1, 2 och 3a. Jag och Dino blev 3a efter första rundan och fick då hoppa om. Vi gjorde en bra ''omhoppning'' (ej på tid) och de tyckte vi höjde oss lite så därför slutade vi som 2a!
 
Imorse var jag inne på arenan och red klockan 6. Då var även flera av världens bästa ryttare och hästar där inne och trimmades. Så häftigt. Har varit i Göteborg och kollat i säkert 10år kanske och nu har jag tävlat här själv, känns overkligt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0