lång dag

Har redan läst ut Peders bok, tycker det är så himla intressant att se vilken väg de bästa ryttarna i Sverige tagit. Hur de har gjort för att ta sig dit de är idag. Så för mig var boken mest intressant i början, nu de senaste åren har man följt honom genom sociala medier men såklart mycket man inte fått veta som han berättar. Kom att tänka på hur mycket ''lättare'' det är att lära sig nu när internet finns. När telefoner finns. Han skriver i boken att de postar VHS-band till USA på hästar som ska säljas. Idag skickar vi de snabbt över telefonen. Samma om jag varit iväg på tävling, då skickar jag ibland mina rundor till min tränare om vi inte är på samma tävling. Så kunde man inte göra förr. Förr i tiden skickade man brev, idag smsar man. Det finns möjlighet att läsa och lära mer genom internet, youtube.. Vi lever i en helt ''annan'' värld nu. Det borde vi utnyttja! Ska skriva mer om boken i ett annat inlägg, då jag alltid gillar att skriva ner mina tankar här när jag läst eller sett något. :)
 
Idag har jag jobbat länge, 6.30-16, sen ut i stallet och rida. Gusti hoppades, inte vårt bästa hopp-pass. Jag pushade han lite för mycket mot hindret tror jag, kanske pga det som hände i söndags. Men känslan var ändå bra, kändes precis som vanligt. Tantbrun trimmades, jobbade mycket i galoppen, fram, tillbaka, galoppera genom kroppen hela tiden, små/stora volter. Galopperade ganska länge och fick igång henne riktigt bra. Tog hjälp av hindren när jag skulle lägga små volter (lägger volten precis intill ett hinder), för att hon skulle bromsa upp sig själv så jag slapp dra. Chelsea longerades. Hon lyssnar väldigt bra nu och gör bra tempoväxlingar, försöker se när hon jobbar bra och när hon bara springer på. Magmusklerna spänns när hon bär sig bättre.
 
Min mobilkamera har gått sönder, så inga nya bilder nu tills jag köpt en ny... Men här är en bild från veckan när Chelsea och jag var på tur. Stannar alltid vid äppelträdet...:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0