helt okej dag

Varit i Borås hela dagen, kom precis hem. Dagen har gått bra, en runda jag är missnöjd med de andra var bra. Chelsea var först ut i 120 och hade ett nerslag, blev en dålig sväng och hon visste inte riktigt vilket hinder vi skulle hoppa. Men snabba var vi, hon hoppade mycket bättre än förra helgen. Sen gick hon 130 och den är jag missnöjd med då jag red i en för dålig galopp. Fick ett extra språng i nästa varje sväng och sen föll de två sista bommarna då jag la in 9 språng på en linje där de var 8. Så imorgon blir det att sätta upp grundgaloppen mycket bättre!!
 
Gusti gick 120 och var felfri, hans första inomhusstart för hösten och var lite spänd. Men hoppade väldigt fint. Valde dock att bara låta han gå en klass idag, han får gå 120 imorgon och eventuellt 130 om han är avspänd. Tantbrun gick 130 och var fin!!! Felfri och placerad till och med. Det var en tidshoppning och där brukar vi inte vara så snabba men försökte verkligen idag. Sen plockade jag bort ett språng på sista linjen precis som planerat och där sparade vi såklart tid. 
 
Imorgon åker vi jättetidigt då Chelsea och Gusti går 120 klassen som börjar redan klockan 8. Sen går Tantbrun först i 130 så vi är hemma i god tid innan finalen i VMet börjar!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0