2018 - mina mål del 2

Gusti: Han kom till mig i april och då på prov så jag hade inga mål med honom alls. Det började dåligt för oss då han var lite tittig och spänd på banan, trodde aldrig det skulle lösa sig. Men efter lite mer träning och att jag hittade en bättre grundridning på honom så släppte det. Lärde mig jättemycket där och då. Han har gått väldigt bra i 120-klasser, lite upp och ner i 130-klasser. Saknar fortfarande styrka men har gjort en fin utveckling under året. Vi debuterade 135 på en maxad svår bana på ett bra sätt. Mer tid och mer styrka så tror jag han kommer att bli stadigare även i lite större klasser. Han har helt klart lätt för sig!
 
Dino: Målet för Dino var att kvala breeders. Under våren gjorde han inte så mycket, tränade mest hemma och gick en pay'n jump på ett bra sätt. Efter sommarvilan blev det lite mer allvar, hade med han till min tränare när jag var där i slutet av sommaren. Tävlingsdebuterade bra och felfritt. Vi fick ett bakslag under en tävling, han var inte riktigt framme och började överhoppa sig. Blev osäker på om jag skulle fortsätta mot målet....men då är det så bra att ha någon kunnig/tränare som man kan rådfråga. På nästa träning och tävling var han som vanligt igen. Vi red ett kval här hemma till breeders som gick över förväntan. Vann andra dagen och blev tvåa totalt. Nere i Flyinge gick det oxå över förväntan. Slutade totalt 9a och kvalade till Scandinavium. Han har inte rivit en bom i någon utav starterna, debuterade 110 i Flyinge. Helt fantastisk hittills. Ser såklart sååå mycket fram emot nästa år!
 
Ibland kan målsättning bli lite omotiverande, om man exempelvis inte uppnår ett mål. Något att tänka på är att när man vunnit eller uppnåt ett mål är den känslan ganska kortvarig. Jag tycker istället man bör fokusera mer på vägen till målet, försöka utveckla sig själv på alla plan. Ett mål är bara en riklinje på vilket håll man ska åt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0