tävling i bankeryd

Tävlingen idag gick bra, dock en 4-felsdag. xD Gusti var fin, kändes väldigt bra. Han är ju ny för mig och vi behöver bara rida ihop oss och han behöver rutin. I 110 missbedömde jag distansen rejält på sista hindret så fick den bommen ner. I 120 gjorde vi en bra runda, skulle suttit upp lite bättre i kombinationen för där fick vi b-hindret ner. Nöjd annars!
 
Nigini var duktig, ett ner på andra hindret i 110. Skulle hjälpt han lite mer då han blev flack. Dock bara en felfri i klassen så vi blev ''placerade''. I 120 hoppade han runt bra och avspänt, mycket bättre än förra helgen där han frös i sprången. Fick nästsista ner då det var en distans efter en distans och vi fick lite trångt/blev vingligt.
 
Tantbrun var jättefin, gick på bra framåt och hoppade super. Dock fick vi inte riktigt flytet, så lite dåliga distanser... I omhoppningen fick vi avbryta då funktionärerna stod i hindret. Så vet inte riktigt hur det blev med tiden, men vi var iallafall utanför placering. Hon gick bara en 120-klass. Nu känns det dock som problemet är löst och förhoppningsvis kan vi gå upp lite i klasserna på nästa tävling. :)
Nigini!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0