hopp-onsdag

Ledig men effektiv dag idag, var på gymmet imorse och sen har jag hoppat alla fyra hästarna. Satte upp banan jag alltid har, det är både bågar och linjer. 24 meter mellan allt, lite kort (6 språng) men lagom när man hoppar hemma. Blev bara lågt, 1-1,10, lite lägre för Dino såklart. 
 
Chelsea - Först ut och hon var fin, hade ett bra pass på henne. Kändes okej på marken och hoppade väl, vi hade en bra kommunikation. Känns bra inför helgen.
 
Nigini - Lite spänd för dagen, rädd för skogen så fick sänka kraven. Men han hoppade bra och gjorde det han skulle. Låter han vila imorgon så trimmar vi lite på fredag.
 
Dino - Hans första hopp-pass sen vilan, gjorde det bra trots att det var lite jobbigt när hindren kom kort ur sväng. Hoppade fint och duktigt, inte tittig på nåt och fattar verkligen vad hoppning är nu. 
 
TB -  Sist ut och idag var det bara framåt som gällde. Hon blev dock ganska stark men så fick det bli. Ur varje sväng skulle hon fram för det är där hon börjat bromsa på tävling. Hon lyssnade fint mot slutet, lite bråkig och sparkig i början. Hoppas jobbet jag gjort nu ska ge resultat på fredag, vill inte hon ska bromsa så mer.... Blir lite jobbigt när hindren blir högre då. Men det ska nog gå bra. :)
Underbart att banan äntligen är hoppbar. Asså så jag har saknat att sitta och trimma över låga hinder...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0