-15 imorse

Hej!
Igår gjorde jag inte så mycket mer än att hämta hem hästen, en 7årig valack jag ska testa ett tag. Idag har jag varit ute och ridit nu på morgonen/förmiddagen. Chelsea trimmades, hon gick bra i galoppen, lagom stöd och jag hade koll på hennes bakben. Kändes bra! Dino gick på tur och sen när vi kom tillbaka tog vi ett par låga språng, han var duktig. Överhoppade sig lite i början men det släppte sen.
Skulle trimmat TB oxå men jag fick inte in henne från hagen, hon var knäpp som hon kan bli ibland. Men pappa kunde longera henne senare om hon lugnat ner sig då... Nigini vilar då han har en tappsko.. Nu har jag så mycket hästar hemma så jag kommer inte rida Dino så mycket utan pappa gör det. Så trimmar/hoppar jag en gång i veckan, sen ska han nog vila om någon månad. Planen är dock att komma ut på någon pay'n jump innan dess.
 
Det var -15 grader imorse men så härligt när jag red på förmiddagen. Dino var lite spänd på turen men skötte sig! Här här backen jag travar uppför, sen sista biten är det en grusväg och där blir det galopp. Bra träning.
 
Pappa var och hämtade lunch, mmmm. Vet inte varför jag fått dille på sushi, jag hatar egentligen fisk.
 
Nu ska jag snart till jobbet, börjar 16...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0