sitsen

Ja, måndag igen och ny vecka. 2 veckor kvar till Chelseas återbesök, det går verkligen fort. Till något helt annat. En sak jag tänkt på gällande min sits är att den ser stadigare ut från högersida än vänster. Kom då och tänka på att jag kanske trampar ner högerbenet mer än vänster? Pga svaghet i vänstersidan. Inte bra då hästarna blir snett jobbade, eftersom de alltid måste bära upp lite mer vikt med högersidan. Vet inte om det är så, men har känt av när jag ridit nu att jag nog inte har lika mycket vikt i vänster stigbygel.
 
Iallafall tänkte jag träna mina ben lite när jag är på gymmet och köra övningar som är ''ben för sig'' för att stärka upp dom lika. Har ni tips på bra övningar så skriv gärna. :) Får se om det blir någon skillnad. Både träning på hästryggen och utan häst. Har hållt igång träningen bra nu, tränar två gånger i veckan vilket räcker gott. Att ställa orimliga krav gör lätt att man slutar istället. 
Denna övning gjorde jag idag! :D
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Görenbenshopp i sidled. Börja ståendes på endast vänstet ben, ta sats och hoppa till höger, landa på höger ben utan att sätta i vänster. Hitta balansen och sätt dig långsamt ned på huk, fortfarande med ett ben i luften. Gör om åt andra hållet. Super tydligt om man är oliksidig 😊

2018-06-13 @ 21:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0