bra dag med 2/3 felfria rundor samt 140-debut

Hemma från Falbygdens nu, idag har det gått bra, väldigt bra. Nästan alla bommar har legat kvar. Hoppade Gusti och Nigini i 120 avd. B där båda hoppade felfritt. Lite tittigare idag men försökte bara rida bestämt men lugnt. Nigini har verkligen varit super i dessa två dagar, avspänd och hoppat bra! Roligt! 
 
Sen var det dags för 140-debut och det var en WR, lång bana, 12 hinder, 15 språng. Vi rev hinder nr 3 (distans mellan 2an och 3an) där jag fick trångt på mina 6 språng, skulle suttit upp tidigare. Men annars var vi felfria resten, så 4 fel i 140-debuten. Det är jag nöjd med, har aldrig ridit 140 innan så det var min första. Tantbrun har gått en tidigare för 1,5 år sen, så för henne var det nästan debut oxå. Jag känner att vi var väl förberedda och det kändes inte speciellt svårt eller högt, fick en bra känsla där allt flöt på. Sen är jag glad över att få sitta på en så trygg häst som TB, jag vet att hon tuffar på, tittar inte på något och hoppar hur vi än kommer. 
 
Men asså som jag har väntat på att få gå upp till 140, få göra något nytt som man aldrig gjort tidigare. Dock har jag fått vänta, i och med att vi hade lite problem på tävlingsbanan i början av året. Grunderna måste sitta, det är stora hinder och man har inte så mycket marginaler. Men nu är den äntligen gjord och med godkänt resultat!! Så nu vill jag såklart rida fler, och 145, svår hoppning känns inte allt för långt bort!
Nigini, fin!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0