dagarna och en fråga

Andra dagen över här, igår tränade jag med Gusti och Tantbrun. Fick mycket nytt att tänka på men främst att jag måste rida fram till handen. Ha igång bakbenen hela tiden. Exempelvis om TB biter sig fast i bettet så ska jag inte börja dra utan först driva på bakbenen. Detta vet jag sen innan men det är så svårt att veta när man ska göra det och vid vilket tillfälle. Sen när man sitter hemma själv och rider är det lätt att komma in på fel spår.
 
Idag har min tränare markarbetat TantBrun, så då kunde jag få ännu mer tips på hur jag ska fortsätta arbeta henne. Men markarbetet var ganska bra, så det kändes bra! Bara fortsätta jobba som jag gör men tänka på de jag skrev ovan. Dino fick hoppa lite och han var duktig. Ska rida han i en lite bättre galopp, ibland vill jag korta lite för mycket. Tycker han hoppade väldigt fint och var med på de jag ville. Tror vi ska hoppa mer senare i veckan, så han fick inte hoppa så mycket idag.
 
Som sagt ska vi tävla fredag och lördag i Gislaved. Kommer rida Gusti och Tantbrun. Bara låga klasser för nästa vecka åker vi till Linköping som är lite större och rider 3 dagar. Dino är även anmäld till sin debut och han ska hoppa 80,90 nästnästa helg.:) Kul att tävlingarna börjar nu igen!!!
 
Fick en fråga om vad som hänt med Chelsea samt hennes ålder. Hon är 10år och har opererats för lös benbit. Inget som påverkat henne tidigare men när vi red  större klasser i höstas började den göra ont. Så då fick vi plocka bort den nu för några veckor sen. Förhoppningsvis ska hon inte få några komplikationer efter det.
 
Oj sååå mycket text, nu måste jag sova. Upp imorgon vid 6, Gusti ska hoppas inför tävlingen under dagen. De andra rider jag nog ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0