träningstisdag

Sååå trött nu. Igår när jag kom hem var jag iväg hos min syster och sen på kvällen var jag tvungen att rida Dino och Nigini då dom skulle på träning idag. Började jobba kvart i sju imorse då jag öppnade och slutade tre, direkt iväg till Värnamo för träning. Dino tränade jag inte utan han red jag bara själv innan träningen då han skulle få testa på att komma iväg och ridas på ett annat ställe. Han var coollugn och så duktig!! Det var väl det sista jag tänkte göra med honom innan sommarvilan så nu ska han vila till augusti/september typ. 
 
Nigini tränade jag och han var duktig. Mycket stadigare med huvudet och hoppade noggrant på alla hinder. Visade väldigt fina språng. På söndag ska vi tävla igen och han hoppar 80,90cm. :) Jag känner att jag nog var lite för trött för träning idag. Inget jag tänkte på under träningen men om jag tänker efter nu var jag inte pigg och alert i huvudet, tänkte inte mycket på hur jag satt och föll lite framåt. Som tur är jag ledig imorgon....
 
Nu är det mycket tävlingar hela maj/juni så det blir inte så mycket träningar tror jag. Har tränat mycket nu det senaste.. Som tur är jag på lite samma tävlingar som min tränare så får mycket hjälp även då. Hon hjälpte mig med TB i söndags vilket var tur, annars hade jag nog inte löst det.
Årets första träning ute, våren är här!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0