söndag

Äntligen fick jag och Chelsea den där färgade rosetten, en andraplats! Vi har varit så nära topp-placering ett par gånger nu och jag har hela tiden bara försökt igen och igen, tillslut ger det med sig. Vår bästa placering i en 120 klass och det gav oss värdefulla poäng till Falsterbo. Nu är vi snart klara tror jag, tre helger kvar som man kan kvala och jag har två tävlingar kvar. Har gått hela veckan och tänkt ''det är bara en vanlig tävling'', ''ta klass för klass''. Lätt att man blir för övertaggad och vill förmycket, men det är lättare sagt än gjort att tänka bort Falsterbo.
 
TB har hoppat superfint men var väldigt mötesskygg på framhoppningen, det blir lite svårt då att hitta rätt galopp innan man går in på banan och det kan vara en anledning till att jag inte riktigt hittat flytet. Resultaten vi gjorde i helgen stämmer inte riktigt överens med rundorna men så blir det ibland.... bara träna på tills nästa tävling och förhoppningsvis göra en markarbetesträning. Även fast jag inte alls känner mig nöjd med mina rundor och resultat måste man försöka att bara släppa det och lära sig, nästa gång går det bättre!
 
 
Nu ska jag kika ut på Tess en sista gång och sen sova, jobbar hela dagen imorgon.... Tess juver har ändrat sig lite tills idag så fölet vill nog komma ut snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0