det finns ett liv efter falsterbo

Ja så måste jag faktiskt tänka. När jag bestämmer mig för något, när jag har mål, då går jag in 100%. Jag SKA ta mig till Falsterbo men ibland måste jag tänka att det faktiskt finns något därefter. Tar vi oss inte dit så har jag fått massa erfarenhet och lärdom påvägen, och Falsterbo finns ju faktiskt kvar nästa år oxå!
 
- Mycket stadigare rundor detta år då vi ridit på i ''låga'' klasser, 120-125 är lätt och lågt för oss. Detta gör att när jag går upp till 130-135 kommer allt sitta väldigt bra då jag blivit så pass stadig i mina rundor.
 
- Har börjat rida fortare och tagit mer placeringar än tidigare. Jag har aldrig varit en snabb ryttare utan ridit mer på säkerhet och bara velat göra bra rundor. Nu rider jag fort och gör bra rundor. Vill hela tiden förbättra mig och rida fortare.
 
- Har fått utmana mig själv och rida lite under press. Jag borde egentligen bara tänka bort Falsterbo men det är lättare sagt än gjort. Känner lite extra press när jag sitter på Chelsea och det kan väl vara bra att lära sig hantera det med. Inte rida annorlunda utan bara rida likadant.
 
- Det viktigaste av allt - jag utvecklas och blir bättre. Det är något jag vill hela tiden och faktiskt gör!! Har aldrig ridit så här bra rundor tävling efter tävling tidigare, allt börjar sitta väldigt bra och jag känner att jag faktiskt ''kan'' de klasser jag rider.
 
När det går bra är det extra kul men när det går dåligt och inte vill vägen, ja då tar det extra hårt. Men jag tänker på all erfarenhet och framtiden istället. Nu har vi samlat ihop 40 poäng och man behöver nog ca 60 för att vara säker, det är ju olika för varje år men brukar ligga där. Hoppas på att få en färgad rosett snart så jag kan vara lugn och släppa detta. Men jag tror vi snart tar det, för vi har varit nära ett par gånger nu.
Idag fick Chelsea hämta TB's pris, varit tvärtom hela våren. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0