att nå framgång

Detta året har börjat väldigt bra resultatmässigt för mig och det har också gjort att jag fått väldigt mycket beröm från många i min omgivning vilket är så kul. Tack, blir verkligen jätteglad för alla fina ord. När man kommer in i ett bra flow så är det inget man har lärt sig just då utan det är sånt man lärt sig under hela sin ''ridtid''. Förändringar leder till utveckling och ibland krävs det ganska små detaljer för att man ska nå framgång.
 
Förra året var ett riktigt lärorikt år för mig och det är mycket tack vare min tränare. Hon hjälpte mig inte bara med ridningen utan ex. val av tävlingar och hästar. Jag tog beslutet att sälja Aqua och lämna tillbaka Cazzilla för att de inte längre räckte för de målen jag hade. Att sluta med de två och istället börja rida TB och Nigini var en stor förändring men också något som gav resultat. Jag jobbade stenhårt förra året med min egna ridning, för att utveckla hästarna och jag lärde mig otroligt mycket, men det var inget som syntes utåtsätt. Istället är det sånt jag har nytta av här och nu. Med bättre val av hästar och andra viktiga detaljer i år syns det också på Equipe. 
 
När jag var yngre så tog jag lite för lätt på allt, jag trodde det var superenkelt att utbilda en häst eller ta sig till 130 (mycket pga okunskap från mitt håll och att jag inte var så gammal). Men det krävs så otroligt mycket mer. När man kollar på andra ser man bara det som sker på tävling eller vad resultatlistan visar, men där bakom ligger mycket mycket slit, i både med och motgångar. Jag tror att det är viktigt att vara ödmjuk inför andra och samtidigt ärlig mot sig själv för att kunna utvecklas. Se sina egna möjligheter och vad man har istället för det man inte har. Men också hela tiden suga åt sig all kunskap man kan få.
Jag tror att om man vill något tillräckligt mycket når man tillslut framgång, på ett eller annat sätt.
Min största framgång förra året var att jag gjorde bra resultat och tog placering på min internationella debut!
 
I denna sport blir du aldrig bättre än din bästa häst vilket gör att man inte hela tiden kan rida de klasser man vill. Detta är något man måste lära sig tidigt. Det går upp och ner och hästar kommer och går men man behöver inte sluta utvecklas för det - och det är något jag hela tiden vill, utvecklas och bli bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0