tisdag

Har uppdaterat lite under ''mina hästar'', hade velat göra om min blogg så den ser ut lite mer som en hemsida. Var inne på de för ett tag sen men orkade aldrig ta tag i det. Får göra det snart!!
Chelsea och ''TB'' (den nya) fick vila igår och även idag. Jag är väldigt mycket för vila och återhämtning, jag låter hellre de vila en dag extra än köra på för mycket. Alla mina hästar går ändå ute väldigt mycket och rör på sig så då gör de inget som de vilar en dag extra. Igår red jag Nigini ett kort pass och det gick bra, lite spänd men de hade kommit massor av snö och blåste lite så inte så konstigt. Tror inte han tappat så mycket under sin lilla vila så han är nog igång ganska fort igen. Bara några korta pass nu första veckan sen kan vi nog köra på ''som vanligt''. Han ser väldigt fin ut i kroppen och har musklat på sig sen han kom, roligt!
 
Jobbar 13-22 passet idag vilket inte alls är kul. Släppte ut hästarna imorse och sen ska jag bara mocka, annars har jag ingen att rida idag vilket kanske är tur iom vädret. Massa snö och kallt.... Usch!
Så mysigt att titta ut och se hur bra hästarna har det. De går två och två ihop vilket funkar jättebra (har ston ihop och valacker ihop), de är bra kompisar. Har fyra på lösdrift och två kommer in på natten, de har fri tillgång till mat och lösdrifterna har vindskydd. 
 
En bild på min lägenhet, ska visa mer sen men det är endel småsaker innan allt är klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0