tävlat

Har varit i Grevagården och tävlat idag, vår första nationella för året. Ingen bra dag resultatmässigt men helt okej rundor.
Chelsea började med att riva första hindret, kanske att jag inte hade henne riktigt igång. Sen flöt allt på bra men jag svängde i luften över ett räcke i omhoppningen (det var en totalfel) så hon hoppade dåligt och rev. Därefter fick vi även ett till ner då hon inte riktigt räckte fram på en distans och hon blev flaaaack.. Skulle tagit ut bågen och satt tillbaka på ett språng mer istället... Små missar som kostade nerslag.
TB hoppade superfint och banan passade henne. På 4a kom vi lite kort in och hon klippte till så att jag var nära på att flyga av, tappade stigbygeln och fick aldrig tag i den igen. Försökte ta mig runt ändå men till slut gick det inte, fick lägga en volt och ta stigbygeln vilket resulterade i en massa fel i omhoppningen... Men rundan kändes väldigt bra och hon hoppade super!!
 
Har tränat på att sitta mer upprätt själv vilket jag gjorde idag och det kändes mycket bättre. Hade bra flyt i ridningen, på hinder och allt kändes bra. Bara lite andra småmissar som resulterade i massa fel. Men det tar vi igen imorgon, då hoppar jag 120 igen på båda. Dags att sova nu då det börjar 8 imorgon så ska upp strax innan 5... ZzZzzzzzz.

Kommentarer
Postat av: Moa

Lycka till :)

2017-04-01 @ 06:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0