släppt det, gå vidare och träna på som man brukar

Det är alltid så jobbigt när det går dåligt, då känns allt så himla svårt! När det går bra, då är allt plättlätt. Något jag har lärt mig är att när det går dåligt då släpper man det dagen efter, visst analyserar vad som går dåligt men sen släpper man det. Det kommer gå dåligt så många gånger under detta året och då får man lära sig av det och gå vidare. Det är lätt att man börjar ändra en massa bara för man får lite nerslag men man måste bara fortsätta träna så som man brukar. Finns ingen anledning till att börja testa massa nya saker för man river, nedslag kommer då och då. 
 
Jag har väldigt svårt för att rida fort, jag blir lätt väldigt passiv. Förstår inte varför. Det var det som hände på Chelsea i 120, red mot första hindret och blev bara passiv istället för att hitta rätt distans. Sen galopperar jag inte genom svängarna på henne utan jag börjar bromsa, och då kommer vi mer intill med dålig galopp och då får hon ta i så mycket. Måste verkligen hitta flytet genom svängarna och bara galoppera på och lita på att jag hittar en distans. 
 
Det enda bra när det går dåligt är att man överanalyserar, allt ser dåligt ut typ hahaha... asså min sits, TB hoppade mig verkligen ur sadeln på framhoppningen till 125, fick hålla i mig hårt i knopparna. Då ser det förjävligt ut, måste sitsträna.... Jag har dålig sits, håller lätt balansen i tyglarna och det ska man inte göra. Blir att träna på den ordentligt nu i veckan.
 
Hästarna hoppade iallafall så fint och kämpade för att vara felfria!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem är TB? läst under "mina hästar" men hittar inte... hänger inte med? Har även missat att Cazilla inte är kvar, När och varför åkte hon? Vad gör hon nu?

Svar: TB är en häst jag fått låna av min tränare tills vidare. Cazzilla valde jag att sluta rida då hon inte utvecklades som jag ville mot slutet, hon åkte hem till sin ägare i slutet av förra året och istället fick jag hem hennes avkomma som är 4 år iår. Cazzilla ska betäckas nu i vår. :)
isabella fransson

2017-03-20 @ 15:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0