onsdag

Träningen igår var väldigt bra, Nigini fick träna på att hoppa titthinder/hoppa på ett annat ställe, träna med andra hästar (sist tränade vi själva) och jag fick hjälp med hur jag skulle fortsätta jobba han. Han tyckte det var lite konstigt att träna med andra och man märker att han har stor koll på allt. Så det var en bra miljöträning för honom. Vi har en pay'n jump om två helger, mest för att han ska få komma ut och se hur en tävling går till med framridning/hoppning och allt. :) 
 
Dåligt väder även idag, ser blåsigt och regnigt ut. Brukar inte bry mig om vädret men nu börjar jag tröttna på detta och idag hade det varit skönt att åka till ett ridhus för att trimma... Hästarna blir lätt lite på tårna när det blåser och det blir svårare att jobba dom då. Men men.. På förmiddagen ska jag fixa Aqua då hon åker vid lunch, känns jobbigt men vet att hon kommer få det så bra! Får även hälsa på henne när vi har vägarna förbi. :)
 
Efteranmälde till en tävling på lördag med Chelsea och TB. Går ner en klass och hoppar 115,120 så kan jag förbättra det som gick dåligt i helgen. Sen är det Grevagården helgen efter fre-sön men jag åker bara en eller två dagar. Jag tycker fortfarande det är svårt att välja tävlingar, hur mycket/lite man ska tävla. Nu hoppar jag så låga klasser så det är nog svårt att tävla för mycket men man vill kunna göra varje start bra oxå. Grevagården är sista inomhus, sen börjar äntligen utomshussäsongen. :)
Nigini och Dino. ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0