lördagstrim

Skönt med lite vårväder och det ska fortsätta så här oxå! Jag har ridit alla fyra hästar jag har igång nu, alla gick bra. Så roligt att Nigini är igång igen och jag har planerat en tävling om 4 veckor, får se om vi hinner förbereda oss inför den men det ska nog gå bra. Pappa filmade alla hästarna lite så jag kan se hur jag själv sitter och hur hästarna jobbar. Det är lätt att dra på sig ovanor och sånt när man inte ser sig själv. Hade velat ha speglar så man hade kunnat se lite iallafall.. Jobbar mycket med min sits att verkligen trampa ner hälen och ha tyngden där, blir lätt att jag håller balansen i tygeln istället. 
Satte upp roffes övning han visat på sina clinics, den är väldigt bra!! Ska köra den nu ett tag och stärka upp hästarna. Träna mitt egna öga. Som sagt filmade pappa så ska lägga upp något klipp här, men nu tog jag bara bilder från filmerna.
 
Nästa helg är det tävling, längtar! Ska ta igen hur dåligt jag red i Lidköping... Ska debutera 125 på TB och Chelsea går sin första 125 för året, på henne är det ingen fegridning utan satsa på en snabb tid och samla poäng. Är taggad!! 
Roffes övning:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0