fina hästar ♥

Gud vad fina hästar jag sitter på i år. Det är så mycket roligare att tävla när jag känner att jag kan göra bra resultat också!! Jag har verkligen analyserat och ändrat lite på chelsea från förra säsongen. Först gett henne en rejäl vila där hon fått äta upp sig och stressa ner, sen lagt mycket arbete på markarbetet. Det är verkligen skillnad redan och så mycket lättare att rida på hinder nu. Hon har gått som en klocka på de tre första tävlingarna och det är så kul! Aldrig att vi varit felfria och placerade i alla tre klasser under en helg.
 
Jag har utvecklats väldigt mycket över hur jag tänker nu. Jag har en klar bild och en klar plan. Förra året var allt väldigt blurrigt och det var väldigt mycket nytt att ta in. Nu vet jag mycket mer hur och vad jag ska fokusera på. Vilka tävlingar jag ska välja, vad jag ska jobba på hemma, markarbetet som var en stor svaghet hos mig innan (och fortfarande är men jag jobbar på), hur jag gör på tävling.. Men såklart har jag mycket att lära. Har gjort småmissar i helgen som hade kunnat undvikas om jag fått hjälp av min tränare. Så man måste hela tiden vilja lära sig mer och mer för att undvika sånt!!! Aldrig bli nöjd.
 
Jag tror att det är bättre att ha två bra hästar än tre lite ''sämre'' (eller inte ämnade för mina mål) och lägga tiden och pengarna på dom. Det handlar inte alltid om språng i kroppen eller ridtimmar, utan det är så mycket mer. Sen har jag Nigini att utbilda och nästa år blir Dino 4år och då ska även han utbildas. Så jag har hästar och får jag någon till möjlighet eller att något intressant dyker upp till hösten/nästa år så hade det inte varit fel att ha en till bra eller ännu bättre häst i högre klasser. Men sen finns det vissa begränsningar i denna sporten och mycket handlar om pengar, så man får helt enkelt göra det bästa av situationen, fokusera på det man kan och ta alla möjligheter till utveckling. Men för att komma högre upp i klasserna så måste man hela tiden ha bättre hästar på gång. För man blir aldrig bättre än sin bästa häst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0