Chelsea RTG

Chelsea är ett sto född 08 e. Careful - Ampere. Gått 130 med placering, 125 internationellt med placering.
 
Jag kom över Chelseas annons av en slump under början av 2016. Vi var inte riktigt i köptankar men letade ändå lite då och då. Direkt på första provridningen kändes det rätt och allt stämde. Jag tyckte hon hoppade med fin teknik, modig men ändå så rädd om sig. Hennes syskon hade placering i svår hoppning vilket gjorde henne ännu mer intressant. Under 2016 hade vi en bra säsong med flera placeringar i 1,10-1,30 klasser. Vi åkte på en internationell tävling i Odense där vi tog placering i finalen 1,25 och under slutet av året debuterade vi 1,30 även där tog vi en placering. 
 
Jag tycker Chelsea är unik. Hon är en riktig prinsessa på marken, hur lugn som helst men så fort man kommer upp på ryggen vill hon iväg. Hon är snabb, försiktig och modig och har en sån vilja att hoppa felfritt. En riktig kämpe och man blir aldrig besviken efter en tävling på henne. 
 
Under våren/sommaren 2017 red vi många 120-125-klasser för att kvala Falsterbo vilket vi gjorde. Under hösten har vi ridit mer 130 och tagit många placeringar och vunnit. Vi har även debuterat 135 med 4 fel. Hon är fantastisk!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0