nya sadeln

Lovade att visa min nya sadel. Har tänkt på att köpa mig en till lite nyare då jag köpte en begagnad, gammal CWD för ett par år sedan. Vi tillbringar många timmar i sadeln och den är ju faktiskt ganska viktig. Min CWD var ganska hal och den passade inte riktigt mig då min skänkel åkte fram och jag fick inte en optimal sits. Nu gör inte sadeln hela jobbet utan jag har fått jobba mycket med den själv (och gör fortfarande!), men den är till en hjälp. Jag köpte en Equipe som jag fick chansen att rida i ett tag när jag var hos min tränare och tyckte om den väldigt mycket. Den passade även mina långa ben bra.
 
Eftersom jag har flera hästar kan jag inte prova ut den till en speciell häst men jag fick hjälp att prova den på Nigini och Chelsea som jag hade med mig. Köpte en normal bom och Chelsea är lite smalare i manken och därför får hon ha en tjockare padd. Nigini och Tant brun är mer normala i manken och det räcker med en vanlig padd/eller utan. Nigini kommer säkert ändras lite i ryggen då han är så pass ung med. I framtiden när jag köper mig en till sadel kan jag välja en annan storlek på bommen så jag har två att välja på, men just nu funkar detta bra. Ex hade jag aldrig kunnat köpa en vid bom i nuläget då den inte hade passat Chelsea.
 
Nyligen köpte jag även nya lädergrimmor och bakskydd i brunt. :) Ska nog shoppa lite mer grejer i helgen på mässan, hihi!!

Kommentarer
Postat av: Lillemmish- mode - inspo

fiint! =)

ha en bra dag

2017-08-22 @ 08:03:12
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0