söndag

Idag har Appis kommit hem, roligt! Hon är ju så mysig. Ska ta en tur på henne imorgon när jag är ledig. Dino blev jätteglad att äntligen få en kompis. Tanken är ju att Appis ska lånas ut snart igen, så hon stannar nog inte länge hos oss. Men vi har varken tid eller plats för henne just nu. 
Nästa vecka blir det mycket häst och lite jobb. Aqua ska besiktas, ska träna med Cazzilla igen och sen är det tävling hela helgen i Halmstad. Nu har jag ''bara'' två tävlingshästar, men det bli förhoppningsvis inte allt för långvarigt. Båda går samma klasser, 1,20, 1,30, 1,25. 1,30 debut på Chelsea. Vi kommer bo i sommarstugan och hästarna står i ett stall 5 minuter där ifrån, smidigt och billigare. Känns bra att göra en 1,30 debut innan Danmark där det säkert kommer vara lite svårare och större även fast jag bara hoppar 1,20-1,25. 
 
Nu har den mörka tiden på året börjat, jag hatar mörker. Det är det värsta med hösten/vintern. Har inga lampor på ridbanan än heller, men jag jobbar ju nästan alltid kvällar så klarar väl mig ändå. Ikväll har jag ridit och Cazzilla var riktigt fin faktiskt, kändes iallafall som hon kom upp bra på bakbenen och blev lätt i handen. Får väl se på tisdag om vi gjort rätt. Ser fram emot tävling i helgen om hon fortsätter kännas så fin. :) Chelsea har varit riktigt pigg, igår fick jag bara galoppera av henne energin, trimmade lite lätt idag och imorgon får hon gå ett trimpass igen. Viktigt med markarbetet, där får man inte fuska. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0