händelserik fredag

Fredag idag och jag började dagen med att åka till Charlies då dom har rea i helgen. Blev lite besviken men hittade ändå lite fina grejer. Ska visa i ett annat inlägg om ni vill! Sen har jag haft en provridning på Aqua och hon var så duktig. Hoppade jättefint. Men allt blev väldigt jobbigt för jag kände verkligen att hon gör allt för mig och det har hon alltid gjort, hon har ett stort hjärta. ♥ Det gick iallafall jättebra, så bra att dom vill köpa henne. Hur mycket jag än vill ha kvar henne så kan jag inte, tyvärr är sporten så att man måste sälja ibland. Jag kan inte göra mer än att hitta ett bra hem åt henne och det känns det som jag gjort nu. Jag tror det kommer bli jättebra, men extremt jobbigt.. Jag får tänka på den nya hästen som kommer flytta hit inom en snar framtid, en ny stjärna att utveckla.
 
Sen har jag ridit Cazzilla och det kändes faktiskt väldigt bra. Tror jag fick en bra skjuts i rätt rikning i onsdags, så nu ska vi kämpa på. Något annat roligt som hänt idag är att jag anmält mig till min första internationella tävling!! Ska åka till Odense i Danmark om ca en månad. Chelsea är det som får följa med, jag ska åka dit tillsammans med min tränare. Ska bli riktigt roligt och lärorikt.
 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg, vilket år det har varit för mig. I januari hade jag inte en aning om vad som väntade. Men det känns som allt som hänt och alla beslut som tagits har bara gynnat min utveckling. Hästarna blir bara en större och större del av mig.
Försökte få upp en kort film från ridpasset idag men det blev bara dålig kvalité. Så ni får en dålig bild istället från kvällspasset. 
 

Kommentarer
Postat av: Stella

❤️

2016-09-24 @ 09:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0