mardrömmen...

Försökte uppdatera med blogg.se appen men den funkar inte sen jag uppdaterade den, nu är den jätteseg... Jaja. Igår var vi i Lidköping och tävlade. Chelsea och Cazzilla gick en 1,20 klass och båda hoppade fint och felfritt. Kändes väldigt bra, red dock lite väl långsamt i omhoppningen. Kändes bra att Chelsea var som vanligt igen och tuffade på, så det är bara att glömma Halmstad. På onsdag åker vi ju till Danmark!!
 
Sen valde jag att hoppa en klass till på Cazzilla vilket jag ångrar, hon går verkligen inte bra i andra klassen. Hon blir bara springig, lång och stark. Egentligen så var det inte katastrof, vissa språng var bra och jag hade en bra rytm. Men fick ett ner och sen la jag en volt då det blev lite tjafs in i kombinationen. Sen var hon bara stark, fick inte tillbaka henne på en båge så fick gå på ett mindre och sen utgick jag. Kanske dumt att utgå, men men...
 
Tanken var att tävla idag med men igår när vi körde hem hände något som man verkligen inte vill ska hända. Vi krockade med en älg..... Som tur var körde vi inte speciellt fort, pappa bromsade knappt för hästarnas skull och rutan gick inte sönder och älgen flög över på sidan av bilen. Hästarna klarade sig utan problem och vi med. Men usch, det var inte kul, jag hann tänka att vi skulle dö precis innan krocken.
Vi hade inte så långt kvar hem och bilen funkade ändå så vi körde hem sista biten. Men ja, så här ser den ut nu...fattar inte hur den kunde hålla.
 
Så jag valde ändå att stanna hemma idag, Chelsea gick ändå så bra igår och min tränare tyckte det räckte med en dag om det kändes bra. Man är ändå lite chockad, inte varje dag man krockar med en älg och transport med två hästar.... Rundorna kommer i nästa inlägg. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0