gick över förväntan

Jag trodde aldrig att det skulle gå så bra i Odense, vår första internationella tävling. Det är mer som en arena där och det är inget som Chelsea och jag är vana vid. När jag gick in i första klassen visste jag inte alls hur det skulle gå eller hur hon skulle reagera på hindren.
Det var några av världens bästa ryttare där, Rolf, Marcus Ehning, Dubbeldam, Gerco Schröder. Många duktiga svenskar som oxå var där. Banorna var lite mer maxade än hemma men inte speciellt teknisk svåra. Jag fick bra hjälp av min tränare, la upp en plan och höll planen. Vi fick bara ett nerslag på 3 rundor, vi gjorde en snabb runda trots att jag inte är så bra på att rida fort. Vi fick pris i sista klassen och det var jättekul. Chelsea har verkligen hoppat fint och inte tvekat på något. I sista klassen tävlade jag bla mot Rolf och det är inte varje dag man rider samma klass som honom (och dessutom slår honom ;)). Så jag är jättenöjd!
 
Pappa kom även ner och kollade sista dagen, kul att det gick så bra då! Nu fick man verkligen mersmak och vill ut på fler internationella nästa år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0