då var man hemma igen

Äntligen hemma igen, hästarna blev så glada av att komma ut i hagen. De sprang runt och rullade sig flera gånger. Så härligt att få se dom lyckliga efter en tävlingshelg. :)
 
Som ni säkert förstår är jag inte alls nöjd med helgen med Chelsea. Men hon är svårare inne och saknar rutin tror jag. Sen är Halmstads ridhus lite speciellt med glasfönster där solen ligger på. Men vi har ändå gjort helt okej rundor, förutom 1,30 där jag red pissdåligt och sen idag kändes det som att det satt i lite i henne. Hon sprang förbi ett hinder. Nu vet jag inte hur jag ska göra, ska iallafall träna och sen kanske att jag struntar i Lidköping om 2 veckor och istället hoppar en lokal tävling. Jag ska nog även byta bett då hon känts lite stum på novabettet. Gäller att backa nu och inte fortsätta så här, hon är försiktig och känslig så det är lätt att ''knäcka'' en sån häst. Är väldigt rädd om henne. Vi var redo för 1,30, vi hoppade runt allt bra men eftersom jag blev så nervös så stressred jag och jag kunde inte hålla ihop det. Fick total block i min hjärna mot sista hindret. Glömde andras och ta det lugnt. Bara lära sig och gå vidare, även om det känns som ett misslyckande och jag hatar det.
 
Lätt att glömma bort att Cazzilla har varit så duktig, väldigt jämn och hoppat fantastiskt. Satte sin första nolla i 125 idag. I våras var hon som jag nämt tidigare väldigt spänd men nu har hon inte varit det. Lite spänd första dagen bara. Det känns verkligen som hon utvecklats mycket under sommaren för nu går hon in och presterar, innan kändes det mest som hon tyckte det var jobbigt på banan. Har bara hoppat en klass per dag med henne under en tid nu då jag känt att hon inte orkat mer mentalt, men snart kanske hon är redo för 2 klasser under en dag. Idag kändes hon väldigt fin, blev taggad när vi kom in och kämpade runt bra! Hon hoppar kombinationerna så fint nu! Jag fick en bra känsla och nu ska jag bara fortsätta rida och stärka henne så här så hoppas jag att nollorna kommer i 1,30 oxå.
 
Den här rundan var bra för självförtroendet!! Kändes så bra, stor skillnad sen Ljungby! Duktig cazzi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0