söndag

Kom hem från Drammen igårnatt så åkte hem idag på förmiddagen. Har varit väldigt roligt att vara med och se hur en internationell tävling går till. Sett lite bättre ridning och gått några banor. Nästa år ska vi kanske åka dit och tävla, de har väldigt bra klasser med start från 1,10. Så det skulle passa bra! :) Det har även gått väldigt bra för min tränare så då blir det såklart extra roligt!
Har ridit hästarna idag. De trivs så bra på vårt ställe, väldigt lugna och harmoniska! Chelsea har lagt på sig lite, hon går på fri tillgång på ensilage och massor av gräs. På förra stället så var nog energin ganska så låg i ensilaget, för hon la inte på sig något. Men nu har vi bättre ensilage och mycket gräs. På bara en vecka så ser hon rundare ut (tess med...). 
 
Blev ett pass på gräsbanan för Chelsea o Cazzi. Aqua gick på tur. Mycket att jobba på nu på Cazzilla. Hon måste komma ihop mer men samtidigt galoppera framåt och bli mer balanserad. Det är därför vi får nerslagen, för hon blir för lång och strulig med galoppen. Hoppas jag kan få lite bättre ordning på det snart. Ska åka och träna på tisdag så ska min tränare rida henne lite och visa hur jag ska jobba henne. Ser fram emot det!!
 
Pappa tog lite bilder idag, men det blev bara på Cazzi. Tycker hon ser ganska så trevlig ut på bilderna. Nu i veckan kommer nog hindren jag beställde!!! :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0