dagen

Började dagen med att få till en bra 1,10 runda på Chelsea. Omhoppningen flöt på bra och vi fick framåtlägen, och det räckte till en andraplats! Roligt!
Sen vet jag inte vad som hände. Var så trött i huvudet, sovit för lite hela veckan och de två senaste nätterna nu så jag orkade inte hålla koncentrationen uppe. Jag kunde inte fokusera eller reagerade knappt inne på banan. Så jag strök sista rundan, sparar Aqua tills nästa helg och åkte hem. Jag tror ibland att jag kan klara av hur mycket som helst.... Men denna veckan kände jag att det blev för mycket. För ett par veckor sen jobbade jag en 40 timmars vecka. Mån-tors, tävlade fredag, lördag morgon, jobbade lördag em/kväll och sen upp tidigt på söndag för att tävla igen. Men då hade jag bara en häst med mig och då kunde jag hålla fokuset upp under den rundan. Idag hade jag tre hästar med mig och skulle göra sex starter, hur tänkte jag där? Men mitt huvud orkade inte, jag kände mig seriöst som en zombie... Försökte allt för att få mig pigg, motiverad och fokuserad. Men det gick inte, jag orkade inte. Jag har jobbat jätte mycket i veckan och hållt igång alla tre. Lägger ner tid på alla tre och en kväll var jag klar vid tio.. Måste börja planera bättre om jag ska få detta att gå ihop. Kan inte ta på mig hur mycket som helst och eftersom det är hästarna jag satsar på måste jag lära mig att säga nej till att jobba. 
 
Nästa helg åker jag till Vaggeryd fre-sön. Kommer bara hoppa 1,20-1,30 klasser så det blir inte jätte långa dagar. Så under veckan måste jag planera och sova ordentligt för att kunna göra bra ifrån mig där. Tänkte att jag kunde sova ut imorgon då jag är ledig, men måste till veterinären med Tess för hon började brunsta igår. Det blir heartbeat på henne, roligt!!
 
Inga katastrof-resultat idag men rundorna var inte bra. Fick en bättre känsla på Cazzilla, kunde galoppera genom svängarna, o om inte ryttaren klantat sig i båda klasserna hade iaf en varit felfri. I 1,20 försökte jag mig på längdhopp över en oxer, ja haha.. Brukar oftast må riktigt dåligt efter en dag med dåliga rundor, men inte idag för jag vet vad det berodde på. Jag kan så mycket bättre. Så nu är jag taggad inför nästa helg :)
Pappa glömde kameran till denna klassen och filmade med mobilen istället. Han måste missat att han har zoom på kameran....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0