Cazzilla

Cazzilla var felfri i första 1,20, sen hade vi ett ner i grunden och omhoppningen i 1,20 på lördagen. På söndagen fick vi två ner i 1,25. 
 
Jag tycker att hon hoppade bäst första dagen. Då hoppade hon väl och bra på alla hindren. Under andra dagen kändes hon lite rörigare och var i ganska många hinder. Kom lite fort in i båda kombinationerna så vi fick ner b-hindren.
Sista dagen tänkte jag på att rida ihop henne mellan hindren så hon inte går så himla öppen i formen. Vi fick först 3a ner. Vi har en bra galopp genom svängen men sen börjar jag plocka bort den då jag dagen innan red iväg henne in mot kombinationerna. Så där blev språnget platt. Sen var det sex galopppsprång till 4an som vi oxå fick ner. Jag vet inte om hon tittade till på grinden som var under det hindret för det blir lite tjafsigt mot där. Efter det så började hon hoppa ordentligt och hon var inte i något mer. Fick ihop henne väldigt bra som jag inte fått tidigare. Så sista delen på banan var ju klart godkänt. Bästa hon hoppat någonsin kanske?
 
Hoppas att jag kan komma och träna lite senare i veckan, visa filmen och se om det är så här hon ska ridas. Det är en svår avvägning med att inte rida iväg henne för lång mot hindren samtidigt som jag inte får plocka bort galoppen. Sen får jag träna hemma med att hoppa låga hinder och ha kvar henne i en bra balanserad galopp/form både före och efter. Just nu känns det som hon bara kastar sig iväg i en obalanserad galopp efter varenda hinder. Men små små framsteg hela tiden, hoppas jag :D
 
Sista hindret hoppar hon superfint på. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad din ridning utvecklats senaste tiden. Läser din blogg sporadiskt och blev positivt överraskad när jag kikade in idag. Kram

Svar: Vad glad jag blev för den här kommentaren!! Tack så jätte mycket! Kram
isabella fransson

2016-05-30 @ 22:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0