tisdag

Många som skriver om gårdagens händelse under världscupen där hästen snubblar till på framhoppningen och ryttaren sköter det på ett dåligt sätt. Jag håller med och tycker verkligen inte det såg trevligt ut.... Sen undrar jag varför kommentatorerna slätar över det så? Detta var inte okej vare sig det kommer från en av världens bästa ryttare eller en amatör... Nog om det!
 
Hästarna var duktiga igår. Tess utvecklas åt rätt håll och detta var vår första felfria i 1 meter sen mammaledigheten. Nu ska vi fortsätta med många 1 meter klasser i vår och förhoppningsvis få henne mer säker. Hon kan följa med på endel tävlingar som de andra ska gå men annars blir det pay and jump eller lokala när jag kan/hinner. Jag vill verkligen lägga denna tiden och försöka få det att funka då hon hoppar så fantastiskt fint. Chelsea var jätte duktig och så snäll att ha med på ''tävling''. Hon gjorde rundan enkelt och det kändes bra. Lydnad som behöver jobbas på bara! :p
 
Idag ska jag rida alla fyra. Chelsea ska få nya skor och under eftermiddagen ska vi iväg med Aqua och Cazzilla på träning. På lördag är det dags för tävling. Cazzilla ska debutera nationellt och det är här i Jönköping. Då hon har gått så bra här under de tävlingarna hon gjort så ska det inte bli några problem hoppas jag. Både Aqua och Zilla går varsin 1,20 klass.
Chelsea på framridningen igår. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0