tisdag

Äntligen ledig idag, började dagen med att sova en timme extra, ta det lugnt innan jag satt igång med dagen. Sprang en runda på förmiddagen, sen vidare till Chelsea. Hon fick gå ett pass på fältet vilket gick bra, hon var väldigt lugn. :) Sen vidare till nästa stall där Cazzilla fick ett trimpass på banan, kändes väldigt fin idag. Fick med mig att jobba lite förvänd galopp med henne på förra träningen för att stärka upp henne och det gjorde hon väldigt bra idag. 
 
Sen åkte pappa och jag på träning med de två sista hästarna, Aqua och Tess. Aqua fick gå ett markarbetespass först där min tränare satt upp och visade. Blev stooor skillnad på henne och när jag satte upp sen kände jag hur hon kom mer på sina bakben. Måste få henne kvickare och mer ihop. Hon vill gärna ta långa kliv med bakbenen, bli lång och långsam. Så nu ska jag få henne kort och kvick i steget samt mer ihop. Lite samma tänk på Cazzilla. Sen hopptränade jag Tess och det gick oxå väldigt bra. Har henne mer framme för skänkeln nu och det kändes väldigt bra. Jätte bra träningarna och jag lär mig verkligen jätte mycket!! Så roligt att jag äntligen hittat en bra tränare som har väldigt mycket kunskap både i hoppningen och markarbetet och som är engagerad. :) och är på lite samma tävlingar.
 
Imorgon ska jag hoppa alla förutom Tess på morgonen. Ska köra Chelsea till de andra stallet och hoppa henne för första gången sen hon kom till oss. Har bara galopperat över pyttehinder under förra veckan. Roligt!
Från min härliga springtur imorse. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0