söndag

Sååå sjukt trött nu. Gick upp halv sex, sen var vi hemma från tävlingen ganska så tidigt. Då har jag ridit Chelsea (vilket gick bra!), ridit Tess och mockat/gjort maten i båda stallen. Aqua fick gå en promenad. Jag är inte så nöjd resultatmässigt med dagen, men samtidigt var det ganska svårt. Maxat och hindren kom snabbt, många relaterade avstånd och Cazzilla gjorde det bra.
Det blev en bra lärorik tävling. Fick som sagt mycket hjälp av min tränare och det är ju bra när man kan få hjälp även på tävling. Så nu måste vi (jag) träna mer på att hitta rätt galopp på både Aqua och Cazzilla samt träna på att också fortsätta i den galoppen fram till hindret. Känns bra att ha två hästar i 1,20 nu och att Cazzilla tagit steget från 1,10 till 1,20 nu utan några som helst problem. Känner att mina hästar är i liiiiite bättre form än vad jag är. De känns jätte fina! Jag som måste träna på ännu mer.
 
Nu kollar jag på en klass från Borås. Inte hunnit se någonting under helgen. Så nu har jag massa hoppning att kolla på. Så inspirerande. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0