filmer

Cazzilla:
 
1,10, 0+0 fel, placerad.
Rundan kändes bra, ibland hamnar jag i den korta galoppen men annars flöt det på ganska bra. Drog ner lite på svängarna i omhoppningen och det räckte till sista placeringen. :)
 
1,15, 0+4 fel.
Eftersom hon antingen kan bli lite loj eller superspänd till andra klassen satte jag lite mer tryck i henne. Hon hoppade super på framhoppningen med bra tryck i bakbenen. Rundan är jag nöjd med, hittade bättre framåtlägen här och allt flöt på mycket bättre. Tycker det är en helt annan balans i galoppen nu mellan hindren, fortfarande lite stretigt mot vissa hinder som vi får jobba på. Nerslaget kom nog av att jag tog ett framåtläge och hon blev lite flack samt att jag fick rida på lite mot hindret innan och då blir det lätt lite obalanserat efteråt. Men hon hoppar jätte fint och mycket mer väl nu. Roligt! :) 
 
Aqua:
 
1,20 4 fel.
Kändes som en ganska slarvig runda. Lite obalanserat och bara slarvigt. Rättade exempelvis inte galoppen efter 6an. Samma nerslag som på Cazzilla, framåtläge och hon blev flack. Beror nog på att galoppen var lite i obalans. Nya tag till nästa helg då det är mer fokus på att göra en bra runda än att rida fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0