dagen

Är väldigt nöjd med Cazzilla idag. Har lagt ner väldigt mycket jobb och analyserat väldigt mycket under de senaste två veckorna. Det har verkligen gett resultat idag. Galoppombyterna, som jag kämpat med så mycket börjar äntligen fungera lite. Vi hade en mycket bättre rytm och galopp, så det kändes jätte bra. Har ju inte riktigt hittat rätt galopp på henne men nu fick vi ett mycket bättre flyt. Roligt!! Hon gör dessa klasser så enkelt men man ska inte skynda på, allt får ta sin tid. Valde lägre klasser idag då det bara är andra tävlingen för året plus att det var regionalt. Nästa helg är jag anmäld till en 1,20 med henne, känns bra inför det.
 
Med Aqua kändes det sådär. Det var en A:0a och jag försökte rida lite fortare. Men allt blev bara väldigt slarvigt. Jag tycker att min ridning blir så slarvig när jag ska försöka rida fort, men det kanske är för att jag måste öva mer? Nerslaget vi fick var in i kombinationen, blev lite flack och jag skulle hjälpt henne mer där. Hade verkligen hoppats på en felfri runda, så det kändes lite surt. Nästa helg så rider vi 1,20 och ev. 1,30. Då ska jag fokusera mer på att göra en bra 1,20 runda, få en bra känsla inför 1,30, istället för att försöka rida fort. Dock är det en A:0/A:0 så då blir det bara ett par hinder som jag ska försöka rida lite fortare på.
 
Dags att sova, så skönt att vara ledig imorgon. Bästa med mitt jobb, att jag får vara ledig mitt i veckan. En tävlingsdag tar på krafterna och då är det skönt att vara ledig dagen efter. Men har mycket att göra ändå, alla ska ridas och jag ska packa allt inför flytten som sker i helgen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0