roligt

Skulle egentligen åkt och tävlat imorgon men bytte tills idag då min tränare skulle dit idag. :) Då kan jag få hjälp med bangång, hon ser hur hästarna är på tävling osv... vilket är jätte bra!
Vilken rolig dag det blev. Det är så roligt när det går bra och man får inte glömma bort att vara glad då. För det går verkligen upp och ner med hästar. Men när det ger resultat på tävling, det är då man känner att det är värt alla timmar man lägger ner. Det har hänt så mycket med hästarna och min ridning under de senaste månaderna, just för jag äntligen känner att jag fått den hjälp jag behöver. Skulle aldrig varit här jag är idag annars. Har alltid själv varit väldigt öppen för att lära mig, lyssnar och försöker göra som mina tränare säger, men hittar man ingen tränare som är engagerad då blir det svårt att lära sig. Så tacksam för all hjälp jag får. :)
 
Aqua och jag satte första nollan i 1,30. Förra helgen så red jag inte så bra på Aqua men vi gjorde ändå stadiga rundor med ett ner. Idag red jag en väldigt bra runda i 1,30, galopperade på, hade ett bra flyt och det kändes enkelt. Vi var dessutom väldigt snabba (vad har hänt? xD) och bara 1s efter vinnaren. Vi satte första kvalet till 1,40 oxå, vilket dock är ganska oviktigt då jag vill rida många felfria 1,30 till först.
 
Chelsea gjorde sin fjärde raka felfria runda. Rundan var sådär idag, jag var lite för hetsig och det blev ibland ett extra galoppsprång i anridningen. Kommer säkert hitta bättre flyt ju mer vi tävlar. Cazzilla kvalade till 1,30 vilket var roligt. Kanske så debuterar vi det på nästa tävling. :) Nästa tävling blir på Åby Travbana, kommer tävla tre dagar. Jätte fin tävlingsplats, stallar osv.. så det ska bli jätte kul! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0